20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Autoritățile județene, fie că vorbim de polițiștii de la rutieră sau pompierii și personalul medical de pe ambulanțe, au  avut un weekend plin de evenimente nedorite. Foarte multe accidente s-au produs înaccidente cluj aproape toate zonele județului, două dintre acestea, din păcate, și în zona noastră de interes: la Vâlcele și Tureni, ambele pe drumul Turda-Cluj.

Un accident rutier s-a produs la Vâlcele (foto stânga), km 465+800 m, având ca și cauză neadaptarea vitezei la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga și carosabil umed. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanț, a revenit pe partea carosabilă pe roți. Conducătorul auto este  în vârstă de 56 ani din Aiud,  jud. Alba,  iar soția lui în vârstă de 50 ani, a fost rănită.

Accidentul rutier de la Tureni (foto dreapta) a fost asemănător, doar că s-a finalizat cu răsturnarea automobilului ieșit de pe carosabil. Șoferul a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh