27
Mie, Mai
51 New Articles

POLIȚIA
Typography

La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat o acţiune prevenire a accidentelor rutiere, produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză etilotestsau al conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau altor substanţe. O latură importantă a accţiunii a vizat şi celelalte categorii de participanţi la traficul rutier, respectiv pietonii şi bicicliştii.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare. De asemenea a fost constatată o infracţiune la regimul rutier, respectiv conducere fără permis. Abaterile de natură contravenţională au impus aplicarea a 38 de sancţiuni contravenţionale, 22 dintre acestea pentru depăşirea limitei legale de viteză, 1 pentru conducere sub influenţa alcoolului, în timp ce 15 pietoni şi biciclişti au fost sancţionaţi pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin, în conformitate cu prevederile Codului rutier. Au fost testaţi cu aparatul etilotest 110 conducători auto şi biciclişti.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh