17
Mie, Apr
12 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 8 ianuarie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au depistat un bărbat bănuit de comiterea unui furt.arestat

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, din Ocna Mureș, județul Alba, a fost depistat într-o piață de pe raza cartierului Mărăști. În momentul depistării, bărbatul a opus rezistență și nu s-a supus somațiilor polițiștilor, motiv pentru care a fost imobilizat la sol și încătușat. 

Asupra acestuia au fost găsite două plase în care se aflau peste 100 de produse cosmetice. A fost condus la sediul unității de poliție pentru stabilirea provenienței bunurilor. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale  a acestuia.

 

FOTO:ARHIVA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh