24
Mie, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dispariția unei minore de 12 ani din comuna Sînpaul, județul Cluj, a pus pe jar poliția din întreg județul. Iată alertarea formulată de poliție:disparuta comuna sinpaul

„O minorã în vârstă de 12 ani, din comuna Sînpaul, județul Cluj, a plecat de la locuinta sa în data de 11 ianuarie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, minora Fãrcaș Iasmina-Cristina, în vârstă de 12 de ani, din comuna Sînpaul, județul Cluj, a plecat de acasă în cursul dimineții și nu s-a mai întors la locuință.

Semnalmentele persoanei dispărute :  Înălțime de aproximativ 1,40m, 60-70 kg, păr lung, brunet, purtat adesea prins la spate, ochii negri, fară semne particulare. În momentul plecării de la locuință, minora purta o bluză de culoare neagra, pantaloni- blugi de culoare albastră, cizme de culoare maro.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!”, transmitea poliția clujeană ieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj, Iasmina-Cristina Fărcaş, dispărută de acasă în jurul orei 9.00, a fost găsită sâmbătă seara, după mai bine de 12 ore de la dispariţie de către poliţiştii din Cluj-Napoca, la 25 de km de casă. Poliția nu dă alte amănunte despre cele stabilite de ancheta din acest caz, întrucât fac verificări pentru a se stabili dacă minora a fost sau nu victima unei infracţiuni.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh