19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un italian domiciliat în Turda și-a găsit sfârșitul tragic în urma unui accident auto petrecut pe DN1-R, în localitatea Poiana Horea, din comuna Beliș, județul Cluj. Acesta se deplasa dinspre Huedin înspre Județul Alba când, intrând într-o curba la stânga, a părăsit partea carosabila și a ajuns cu autoturismul, răsturnat, în albia unui râu. Acesta se afla singur în mașina.accident cetatean italian din turda

Cetățeanul italian, domiciliat în municipiul Turda, avea 73 de ani. Trupul său a fost transportat la IML, în vederea efectuării necropsiei.

Un echipaj de pompieri a sprijinit operațiunea de scoatere a bărbatului găsit decedat în zona localității Poiana Horea. La sosirea pompierilor bărbatul prezenta semne de rigiditate cadaverică, fără posibilitatea de a putea începe manevrele de resuscitare. După efectuarea investigațiilor, pompierii au sprijinit echipa IML pentru a scoate bărbatul din apa Văii Belișului, aflată la o diferență de nivel de cca. 3 m față de partea carosabilă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh