26
Vi, Apr
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luni, 18 mai 2020, în jurul orei 14.30, a avut loc un accident pe raza localității Tureni. Evenimentul rutier s-a produs pe DN1, sens de mers Turda - Cluj-Napoca.accident la tureni

Conform poliției rutiere,  conducătorul unei autoutilitare nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate.

Conducătorul auto în vârstă de 25 de ani din loc. Bâra (județul Mureș), pe un sector de drum în pantă, la intrarea in loc. Tureni, nu a păstrat distanța de siguranță față de auto care circula în fața sa si care era condus de o femeie de 45 de ani, din loc. Reteag (județul Bistrița Năsăud), a intrat in coliziune față-spate cu auto respectiv. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. A rezultat rănirea unei persoane, pasager față în autoturism.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cei de la SMURD au intervenit cu două echipaje alertate, în jurul orei 14.30.  Pompierii au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, iar ocupanții ieșiți din acestea. Au fost consultate trei persoane de către echipajele SMURD, dintre care două femei au fost transportate la spital. Acestea erau conștiente și cooperante. Cea de-a treia persoană, un bărbat, a refuzat transportul la spital.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh