28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.politia turda

 Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 18 ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea a 8 furturi din locuințe și societăți comerciale situate în municipiul Turda.

 În fapt, prin cele 8 infracțiuni săvârșite în ultimele 3 luni, cel în cauză ar fi pătruns prin efracție în interiorul locuințelor sau a societăților comerciale, de unde ar fi sustras aparatură electronică și sume de bani, cauzând un prejudiciu de peste 8.000 de lei.

 La data de 7 octombrie a.c., acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh