18
Joi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriapolitia cluj Gherla, au pus în executare un număr de 4 mandate de percheziție domiciliară, la două imobile situate în municipiul Gherla și la alte două din comuna Aluniș, respectiv comuna Florești, din județul Cluj, la locuințele unor persoane bănuite de activități ilegale cu alcool.

În urma perchezițiilor efectuate a fost descoperită și ridicată o cantitate de peste 1300 de litri lichid incolor cu miros pronunțat de alcool, urmând a fi efectuată o expertiză fizico-chimică pentru stabilirea cu exactitate a substanței.

3 persoane cu vârste cuprinse între 37 și 53 de ani au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, în cauză fiind efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 452 alin. 1 lit. h), respectiv de articolul 452 alin. 1 lit. b) din Legea 227/2015.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh