25
Joi, Apr
3 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 23-25 aprilie a.c., Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali, au desfășurat acțiuni atât pe razapolitia municipiul, cât și a comunelor arondate.
Cu ocazia activităților desfășurate, s-a urmărit menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea infracțiunilor comise în segmentul stradal, impunerea respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic și verificarea respectării măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.
Activităţile desfăşurate au condus la aplicarea a 69 de sancțiuni contravenționale. Astfel, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale ca urmare a nerespectării măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 conform Legii 55/2020.
Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate pe linie rutieră, s-au aplicat 25 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, iar fața de 10 conducători auto s-a aplicat măsura complementară a reținerii permisului de conducere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh