19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 15 iunie a.c., în intervalul 17.00 – 19.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, alături de polițiștii secțiilor de poliție urbană, au acționat pe raza de competență în scopul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19 și asigurării unui climat de siguranță rutieră.politie

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au verificat în trafic 152 de vehicule, fiind legitimate peste 180 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale, 110 dintre acestea ca urmare a nerespectării normelor de circulație pe drumurile publice, în conformitate cu OUG 195/2002R. Astfel, polițiștii rutieri au retras două certificate de înmatriculare.

În total, 41 de participanți la trafic au fost depistați în timp ce se deplasau cu nerespectarea regimului legal de viteză.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh