19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de sâmbătă, 3 iulie 2021, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca și procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au efectuat 14 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de sustragere de combustibil din locomotivele unei societăți naționale de transport feroviar.politie

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3,5 tone de combustibil, 200 de litri de ulei de motor, 850 de recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale.

 Au fost puse în executare 7 mandate de aducere.

 Grupul infracțional ar fi desfășurat activitățile ilicite în decursul anului 2021.

 Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul de specialitate al polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale.

 De asemenea, la activitate, au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud și  specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh