29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și cei ai secțiilor urbane au desfășurat patru percheziții imobiliare pe raza municipiului Cluj-Napoca și înpolitie comunele Mociu, Apahida și Florești, la locuințele a trei bărbați bănuiți de săvârșirea unei tâlhării.

În fapt, cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 11 septembrie a.c., în urma sesizării a doi tineri de 18 și 20 de ani, care, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau într-un autoturism pe strada Ileana Cosânzeana ar fi fost agresați de trei persoane și deposedați de bunuri în valoare de aproximativ 8.500 de lei.  

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea documentării infracțiunii telefoane mobile, obiecte despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptei și alte bunuri de interes în cauză.

Urmare perchezițiilor s-a reușit recuperarea a peste 90% din prejudiciul creat.

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. Ulterior, în urma prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigărzii de Operațiuni Speciale Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului  Criminalistic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh