20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi și polițiști locali au continuat activitățile de verificare acontroale modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Verificările derulate în sistem integrat au vizat, în mod special, zonele aglomerate, centre comerciale, dar și mijloace de transport public, scopul acțiunilor fiind prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19. 

Astfel, în ultimele 24 de ore, atât în mediul urban cât și rural au fost verificate 81 de societăți comerciale, peste 860 de obiective de interes, precum unități din domeniul Horeca, piețe agroalimentare sau stații ale mijloacelor de transport în comun.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh