29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Infracțiunile contra patrimoniului reprezintă o problemă, în special în zonele aglomerate sau în mijloacele de transport public, neglijența victimelor fiind identificată drept una dintre cauzele generatoare.campanie constientizare politie

 În acest context, azi, 21 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au lansat o campanie de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului comise în mijloacele de transport în comun.

 Acest demers este realizat în parteneriat cu reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

 Debutul campaniei a fost marcat printr-o acțiune organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca, într-una dintre cele mai tranzitate stații de transport public din oraș, unde călătorilor le-au fost exemplificate diverse situații referitoare la ușurința cu care pot deveni victimele faptelor de furt din buzunare, genți sau bagaje, comise în mijloacele de transport public.

 În cadrul proiectului au fost transmise recomandări destinate prevenirii furturilor, pentru responsabilizarea persoanelor și combatere a acestui tip de fapte, care sunt de cele mai multe ori spontane, acționându-se asupra a „ceea ce se găseşte” la locul şi momentul considerat oportun comiterii.

 Pe toată perioada în care se desfășoară campania, în mijloacele de transport public sunt difuzate spoturi realizate pentru evidențierea celor mai uzitate moduri de operare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh