29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au acționat în sistem integrat în municipiul Cluj-Napoca. 

Cu această ocazie, efectivele angrenate au urmărit prevenirea și combaterea săvârșirii de fapte antisociale pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și crearea unui cadru de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic. 

De asemenea, printre scopurile acțiunii s-a numărat verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei. 

În decursul celor trei etape de acțiune, respectiv în intervalele orare 17.00 – 19.00, 22.00 – 22.30 și 23.00 – 00.00, au fost legitimate, în total, 125 de persoane și oprite pentru control în trafic aproximativ 70 de autovehicule. 

De asemenea, au fost verificate 65 de obiective de interes. 

Urmare a activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, 16 dintre acestea pentru nerespectare prevederilor referitoare la circulația pe drumurile publice. În acest din urmă context, a fost reținut un permis de conducere. 

Totodată, au fost aplicate 6 sancțiuni în conformitate cu Legea 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh