20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil situat în municipiu.

O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 17.00, pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime, pe strada Libertății din municipiul Turda. iar pompierii sosiți la fața locului au găsit o femeieîn stare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme severe.

La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unei femei în vârstă de 38 de ani, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale.

Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale, după care au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. Vicitima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh