29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 7 februarie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au reținut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din comuna Tureni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 6 februarie a.c. cu privire la faptul că o femeie de 27 de ani și un minor de 14 ani, au fost deposedați prin manifestarea de acte cu violență de atelajul hipo, precum și de două cabaline, în timp ce se deplasau pe un drum agricol, înspre localitatea Tureni.

 În urma activităților derulate de polițiști, persoana bănuită de activitatea infracțională a fost identificată, fiind totodată recuperat atelajul hipo, precum și cele două cabaline.

 Urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

 Astăzi, 8 februarie a.c., acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh