19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În perioada 11 - 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a polițiștilor locali, au acționat pe raza municipiului Turda și a comunelor arondate, pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală, creșterea gradului de siguranță publică și rutieră, precum și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în vederea prevenirii efectelor pandemiei. 

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 157 de persoane și verificate 96 autovehicule. 

În urma neregulilor constatate s-au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de peste 32.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea, în număr de 44, au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier.

 Totodată, pentru abateri aduse Legii 61/1991R, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, alte 8 în conformitate cu Legea 55/2020 și o sancțiune conform Legii 448/2006.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh