25
Joi, Apr
2 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au desfășurat o percheziție în Câmpia Turzii, la locuința unui bărbat de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

 Cu ocazia percheziției au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză.

 În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 5 februarie a.c., cu privire la faptul că în cursul nopții, s-a pătruns în interiorul unui garaj situat pe o stradă din Câmpia Turzii, de unde a fost sustrasă o motocoasă, precum și alte unelte sau accesorii de pescuit.

 Ca urmare a activităților investigativ-operative derulate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Câmpia Turzii, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh