20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 14 februarie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 18/19 decembrie 2021, acesta ar fi pătruns prin efracție într-un imobil din comuna Ceanu Mare, de unde ar fi sustras o butelie de gaz.

 Urmare a activităților investigative și de cercetare derulate în cauză, polițiștii au identificat persoana care ar fi săvârșit fapta, bărbatul de 54 de ani fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, în baza probatoriului administrat.

 Acesta a fost condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh