25
Sam, Iun
32 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii rutieri, de ordine publică și investigații criminale din municipiului Turda au acționat la data de 11 mai a.c., pe raza municipiului și în localitățile arondate pentru asigurarea gradului de siguranță publică și rutieră comunității, prevenirea faptelor ilicite, fiind derulate și activităţi specifice, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Astfel, în cadrul acțiunilor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani de către instanţa de judecată, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

În urma depistării, cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

Polițiștii Biroului Rutier Turda au acționat în intervalul orar 08.30-12.30 pe raza municipiului și în localitățile rurale arondate, în scopul impunerii respectării regimului legal al vitezei și prevenirii evenimentelor rutiere.

Abaterile de la normele legislative au condus la aplicarea unui număr de 64 de sancțiuni contravenționale, 51 dintre acestea pentru nerespectarea vitezei regulamentare.

De asemenea, în contextul nerespectării regimului legal de viteză au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 5 permise de conducere. Alte 3 permise de conducere au fost reținute pentru abateri referitoare la efectuarea unor manevre de depășire și circulație pe sens opus.

Totodată, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh