28
Ma, Iun
30 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În scopul desfășurării în bune condiții a activităților specifice în ceea ce privește primirea diferitelor cereri și eliberarea documentelor, Inspectoratul General pentru Imigrări efectuează permanent demersuri de îmbunătățirea serviciilor oferite pentru creșterea gradului de satisfacție al cetățenilor.

Astfel, Inspectoratul General pentru Imigrări informează faptul că, cererile transmise online prin platforma Portal IGI, în scopul obținerii unei programări la ghișeu pentru depunerea cererilor, perioada de timp de la data la care formațiunea teritorială primește solicitarea și data la care se efectuează programarea, este de maximum 15 zile calendaristice.

Documentele încărcate pe platformă vor fi verificate, iar în urma analizei se va comunica data și ora programării la ghișeul formațiunii teritoriale a Inspectoratului General pentru Imigrări.

Inspectoratul General pentru Imigrări încurajează utilizarea platformei ˮPortal IGIˮ pentru  eficientizarea serviciilor publice oferite și reducerea timpului petrecut la ghișee: https://portaligi.mai.gov.ro/portaligi/.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh