28
Ma, Iun
30 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 17 mai a.c.,  în intervalul orar 09.30 - 12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au desfășurat activități în baza unui plan de acțiune, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Cluj, cu sprijinul inspectorilor de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, dar și a jandarmilor și a polițiștilor locali.

 S-a acționat pentru combaterea și prevenirea muncii nedeclarate, verificarea modului de respectare a prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă, combaterii construcțiilor ilegale și a migrației ilegale, precum și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. 

Acțiunea a avut loc în cartierul Mănăștur, fiind efectuate verificări la mai multe șantiere de construcții, societăți comerciale, precum și în zonele în care sunt cazați cetățeni străini.

 Cu această ocazie, au fost verificate aproximativ 60 de persoane, dintre care 13 cetățeni străini.

  În cadrul verificărilor societăților comerciale au fost aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei. De asemenea, reprezentanții a 5 firme au fost invitați la sediul I.T.M. pentru verificarea documentației necesare.

 Polițiștii au instruit beneficiarii contstrucțiilor cu privire la obligațiile pe care aceștia le au și cu privire la modul de asigurare a pazei bunurilor aflate pe șantiere.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh