23
Ma, Apr
10 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cercetări pentru conducere sub influența alcoolului

 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru verificări autoturismul condus pe strada Constructorilor, din municipiu, de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Tureni.

 

Testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Turda, unde i-au fost recoltate mostre bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Testat pozitiv cu aparatul drugtest

 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 02.45, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au oprit în trafic, pe strada Vâlcele, un conducător auto în vârstă de 37 de ani, din județul Hunedoara.

 

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat un rezultat pozitiv privind prezența unor substanțe care pot avea efecte psihoactive în organism.

 

În baza testării, acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

 

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Depistat la volanul unui autoturism fără permis de conducere

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat pe DN1 E60, în localitatea Izvoru Crișului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Cluj, care se deplasa cu un autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Fără permis de conducere, rezultat pozitiv la alcooltest

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au oprit în trafic, pe strada Grădinilor, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Viișoara.

Verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta nu deținea permis de conducere.

Deoarece testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat valoarea de 0,49 mg./l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus la o unitate medicală, în vederea recoltării probelor de sânge și stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Depistat sub influența alcoolului

Pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe este cercetat și un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Satu-Mare, depistat în aceeași zi, în jurul orei 00.50, de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej.

 

Oprit în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Libertății, din municipiul Dej și testat cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind astfel condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Cercetat pentru conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat

 

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj, care se deplasa cu o motocicletă în localitatea Suceagu, din comuna Baciu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 

De asemenea, motocicleta nu avea montată plăcuța cu număr de înmatriculare.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh