26
Vi, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 03.20, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești a fost oprit de polițiștii Biroului Rutier Turda, în timp ce se deplasa pe strada Toamnei.

 Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2900 lei, iar ca măsură tehnico-administrativă fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o periadă de 90 de zile. 

 De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul drugtest, în baza rezultatului pozitiv fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh