29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 18 septembrie, în jurul orei 19.00, Politia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe strada Mureșului din municipiu, o persoană de sex feminin amenință că se va arunca de la etajul 4 al unui bloc.

Polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, printre care și un negociator, iar împreună cu pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda s-a reușit pătrunderea în apartament și imobilizarea femeii.

Pompierii turdeni au contribuit la acțiunea de salvare cu o autospecială și o autoscară. Iar cea din urmă a fost utilizată pentru a ridica un specialist al Serviciului de Acțiuni Speciale și un pompier, până în dreptul balconului locuinței în care se afla femeia, cunoscută cu antecedente medicale. Aceștia au reușit să pătrundă în locuință, să imobilizeze femeia și să asigure accesul în interior al echipajului SAJ pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată apoi la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh