28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și elicopterul SMURD Jibou au intervenit în această după-amiază pentru a salva un bărbat căzut cu ATV-ul, de la o diferență de nivel de aproximativ 5m, într-o carieră de piatră de pe raza localității Cheia, comuna Moldovenești.

Alerta a venit în jurul orei 13.20, când polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre accidentarea unui bărbat care se deplasa cu un ATV, în extravilanul localității Cheia, din comuna Mihai Viteazu. La fața locului salvatorii au găsit victima, care prezenta multiple traumatisme, în stare de conștiență și cooperant.

Din primele informații, bărbatul de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca ar fi căzut cu vehiculul de la înălțimea de aproximativ 2-3m, rezultând rănirea acestuia.

Victima a fost stabilizată de către echipajul SMURD la locul unde a fost găsită, după care echipajul de pompieri la evacuat cu targa până la drumul de acces, pentru a fi evaluată și asistată în ambulanța SMURD.

După evaluarea efectuată de către echipajul elicopterului SMURD, aceasta a fost preluată de elicopter și transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh