25
Sam, Mai
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Câmpia Turzii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați de 37 și 50 de ani, ambii din Câmpia Turzii, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, respectiv lovire sau alte violențe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

 În fapt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu în urma obținerii unor informații operative referitoare la o stare conflictuală desfășurată în noaptea de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, în interiorul unei săli de jocuri de noroc din municipiu.

 Bărbatul de 37 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, din activitățile investigative rezultând faptul că i-ar fi agresat fizic pe doi bărbați care se aflau în respectivul local public, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi determinat să-i înmâneze suma de 100 de lei, cu scopul încetării agresiunii. 

De asemenea, din cercetările demarate s-a constatat că ulterior, în cursul aceleiași nopți, bărbatul de 50 de ani, pe fondul unei stări conflictuale spontane, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 37 de ani.

 În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 31 ianuarie a.c., pe  numele bărbatului de 37 de ani, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar bărbatul de 50 de ani a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh