18
Joi, Apr
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Autostrăzi A3 Turda-Borș au acționat pentru creșterea siguranței în trafic şi impunerea respectării normelor legale de către conducătorii auto pe tronsonul A3, de pe raza județelor Cluj și Mureș.

 În urma abaterilor constatate de polițiști au fost aplicate 137 de sancţiuni, dintre care 50 pentru depășirea limitei legale de viteză.

 Au fost reţinute 7 premise de conducere, 6 dintre acestea pentru nerespectarea regimului de viteză, dar şi 5 certificate de înmatriculare.

 Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 53.460 de lei.

 Acțiunile de control au vizat totodată depistarea conducătorilor de autovehicule care s-ar putea afla sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, context în care au fost efectuate 94 de testări cu aparatul etilotest.

 

Exemple din cadrul acțiunii:

În jurul orei 12.05, a fost depistat un conducător auto circulând cu 188 km/h, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Acesta  fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.

 În jurul orei 13.20, polițiștii au înregistrat cu aparatul radar un conducător auto care rula cu viteza de 203 km/h, pe tronsonul Târgu-Mureș – Câmpia Turzii.

 A fost aplicată o sancțiune de 3.300 de lei, iar dreptul bărbatului de a conduce vehicule a fost suspendat pentru 120 de zile.

 În jurul orei 13.35, pe același tronson de drum a fost depistat un conducător auto care circula cu viteza de 195 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 1.485 de lei.

 Totodată, dreptul acestuia de a conduce vehicule a fost suspendat pentru 90 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh