21
Ma, Mai
9 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 4 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii -  Secția 4 Poliție Rurală au dispus reținerea unui tânăr de 19 ani și a unei femei de 38 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub aspectul infracțiunilor de șantaj în formă continuată, lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

 În fapt, s-a reținut faptul că la data de 12 noiembrie 2023, tânărul de 19 ani, sub amenințări, și-ar fi determinat fosta concubină, în vârstă de 20 de ani, să se deplaseze la imobilulul lui, aceasta fiind însoțită de doi prieteni.

 În acest context, tânărul ar fi atras-o cu forța în imobil, solicitându-i femeii de 38 de ani să nu-i permită acesteia părăsirea locuinței. Astfel, în încercarea de a scăpa, tânara a fost îmbrâncită și agresată fizic de femeia de 38 de ani.

 În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii față de cele două persoane cercetate pentru faptele menționate mai sus, iar în cursul zilei de azi, 5 martie a.c., bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar pe numele femeii a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

FOTO: ARHIVA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh