29
Lun, Apr
1 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 27-31 martie a.c. polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au organizat activități cu scopul prevenirii și sancționării faptelor incidente cadrului legislativ privind protecția animalelor.

 Totodată, polițiștii au acționat în vederea prevenirii victimizării populației în ceea ce privește potențiale atacuri canine ale exemplarelor din categoriile agresive sau periculoase ori a celor fără stăpân prezente pe domeniul public.

 Astfel, s-au efectuat 46 de verificări la deținătorii de animale și s-au constatat și aplicat 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.500 de lei.

 Ca urmare a constatării pe domeniul public a unor exemplare canine în municipiul Cluj-Napoca, Turda, Florești și localitatea Gârbău, au fost înaintate adrese către autoritățile locale deliberative ale acestor unități administrative teritoriale pentru luare măsurilor legale, conform obligațiilor ce le revin, raportat la OUG 155/2001 pentru aprobarea programului de gestionarea câinilor fără stăpân.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh