30
Ma, Apr
2 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageSâmbătă 16 februarie 2013 începând cu ora 10:00, fostele mine de sare de la Turda găzduiesc cea de-a doua ediție a „Cupei Salina” la tenis de masă. Evenimentul sportive se adresează exclusiv jucătorilor amatori. Organizatorii sunt Radu Șerban și Fundația Nicolae Bălcescu

Regulamentul competiției prevede mai multe direcții organizatorice care vor trebui respectate de către participanți. Se vor juca grupe

inferioare, grupe superioare și tablou eliminatoriu, iar cei mai buni concurenți vor primi cupe, medalii și diplome. Se va juca la cinci mese standard de tenis de masă, în intervalul orar 10-16. Vor concura 35 de jucători aleși dintre cei care se înscriu pe forumul de la adresa www.tenisdemasa.ro până vineri, 15.02.2013, ora 21.00, în limita a 35 de locuri.

 

Nu se percepe taxă de participare. Pot participa jucători grupa Amatori-A 2.1.1. "Nelegitimați - amatori - nu au avut niciodată legitimații emise de FRTM si nu sunt antrenori activi"

Organizatorii oferă 1,5 l de apă minerală de jucător și sugerează participanților să-și ducă mâncare cu ei întrucât la Salina Turda nu există unități de alimentație public..
Jocurile se vor desfășura la în sala Rudolf, la 90 m sub pământ, începând cu ora 10.

Pin It