25
Joi, Apr
3 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Societatea Salina Turda are un nou Consiliu de Administrație, format din 7 membri, rezultat în urma selecției făcut de o firmă specializată în resurse umane, ARC Consulting din Cluj-Napoca. O formulă care a fost aprobată de majortatea din Consiliul local Turda, chiar dacă, probabil, reprezentanții partidelor aflate în opoziție, USR,PSD și PMP, s-au opus. Probabil, pentru că, atunci când este vorba de persoane, votul aleșilor locali este secret.dorin apahidean

Președintele Consiliului de Administrație a fost desemnat Dorin Apahidean (vezi CV aici), care mai ocupă și funcția de Administrator Public al Municipiului Turda. Și confirmarea sa în funcție s-a făcut, conform legi, cu  votul majorității consilierilor locali.

Ceilalți membri ai Consiliului de Administrație de la Salina Turda sunt Koble Ladislau , Dorel Corpodean, Dragoș Filip, Lidia Sârbu, Peter Arpad și Varo Lucian.

Vechiul Consiliu de Administrație și-a încetat activitate în 2 februarie a.c.

Mandatul președintelui consiliului de administrație se va desfășura pe perioada mandatului său de administrator, adică patru ani.

Dorin Apahidean a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Societății Salina Turda și în precedentul mandat, tot pentru o perioadă de patru ani.

Reprezentantul Consiliului local Turda în Adunarea generală a Acționarilor de la Salina Turda SA este viceprimarul Daniela Pîrlea.

----------------------------

Nivelul remuneratiei membrilor Consiliului de Administratie si al directorilor

Functia/ Remuneratia lunara bruta

Administrator/ 1282 RON

Presedinte CA Administrator 1282 RON

Director general 12000 RON

Director financiar 10000 RON

Pin It