26
Vi, Apr
2 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cadrul Complexului Balnear Potaissa sunteți așteptați nu doar la o binemeritată relaxare, ci și la tratamente de kinetoterapie și recuperare medicală profilactică, la persoanele care au nevoie de astfel de terapii!spa turda centru

Trebuie însă să știți că, pentru astfel de tratamente este necesară programarea la recepția Centrului Spa sau la număul de telefon 0371 022 641.

Complexul Balnear Potaissa s-a deschis, așa cum ama anunțat, în urmă cu câteva zile, bineînțeles, cu respectarea măsurilor de prevenție și restricțiilor anti-Covid-19, prevăzute de legislație.

Complexul Balnear Potaissa are un program zilnic, în zilele de luni, între orele 12.00 – 21.30 iar în zilele de marți până duminică, inclusiv, între orele 7.00 – 21.30.

Mai multe informații și programări puteți obține la numărul de telefon 0371 022 641 sau accesând pagina oficială a Hotelului Potaissa din Turda, la adresa https://potaissahotel.ro/potaissa-spa-wellness/potaissa-spa/, unde găsiți și tarifele pentru diversele servicii oferite de centru.

 

Pin It