19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Transferul Energetic Capacitiv și Rezistiv este unul dintre cele mai moderne tratamente folosite cu succes la ora actuală în fiziokinetoterapie.terapie

Terapia prin radiofrecvență TECAR transferă curent electromagnetic de înaltă frecvență prin toate țesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în țesut, susținând vindecarea atât la nivel macroscopic cât și celular. Încălzirea țesuturilor are ca efect creșterea aportului de sânge în zonă, schimbul dintre vene și țesuturi având loc mai rapid. Astfel, țesutului i se furnizează mai mult oxigen și substanțe nutritive într-un timp mai scurt.

Terapia poate fi aplicată în moduri de lucru, cu același electrod: capacitiv (structuri superficiale), respectiv rezistiv (tendoane și ligamente).

Efectele benefice ale terapiei TECAR pot fi observate încă de la prima aplicare, pacientul beneficiind de combinația unică între efectul terapeutic propriu-zis, influența analgezică a curentului electric și relaxarea oferită de masaj. Este folosită atât pe partea terapeutică cât și pe partea estetică.

Ca și scop terapeutic vizează:

  • Ameliorarea durerii
  • Relaxarea musculară
  • Reducerea edemului

În scop estetic, terapia vizează :

  • Combaterea celulitei, a vergeturiilor, a laxității pielii
  • Efect de anti-îmbătrânire (faţă, gât, decolteu)

 

În cadrul Complexului Balnear Potaissa puteți beneficia de cele mai noi terapii și tehnici menite să vă ajute în recuperarea fizică sau în scopuri estetice. Specialiștii noștri vă stau mereu la dispoziție pentru ca dumneavoastră să eliminați, în cel mai scurt timp, tot ceea ce vă creează disconfort!

Pentru mai multe informații și programări, vă stăm la dispoziție la tel. 0371 022 641 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It