17
Mie, Iul
0 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda organizează începând de Luni, 8.11.2021, concursul național online de fotografie ”Cea mai frumoasă fotografie cu Salina Turda”. Prin acest concurs organizatorii își propun marcarea a 89 de ani de la sistarea exploatării sării și 29 de ani de turism la Salina Turda, încurajarea afirmării tinerelor talente în domeniul artei fotografice, promovarea artei fotografice și a turismului.concurs foto national

Concursul se va desfășura online în perioada 8-26 Noiembrie 2021 ora 12, ora României, în conformitate cu prevederile cuprinse în Regulament Oficial, precum și în conformitate cu Termenii și Condițiile Facebook. Concursul este se desfășoară online, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului https://www.facebook.com/events/6663857876987731/?active_tab=discussion, unde se poate consulta și Regulamentul Oficial.

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice, cetățeni români și străini, fără limită de vârstă, cu excepția angajaților Organizatorilor, precum și a membrilor familiilor acestora. Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să dețină un cont valid de utilizator pe Facebook, să dea un click pe butonul particip la evenimentul de Facebook, să accepte termenii și condițiile Regulamentului Oficial, să posteze fotografia sau fotografiile cu tema propusă, apoi să recomande prietenilor să le voteze fotografia. Fiecare concurent poate participa, individual cu maxim 3 fotografii de o rezoluție minimă de 1600×2400 pixeli. Fotografiile trimise trebuie să fie în format jpg, originale, realizate de participanți, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor și nu contează anul în care au fost realizate. Fotografiile înscrise vor putea fi editate (postprocesate) astfel: luminozitate, contrast, saturație, nivel de culoare și crop (decupare). Nu sunt acceptate lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii (colaje). Orice alt procedeu de procesare în afara celor enumerate mai sus va duce la descalificarea imaginii respective. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica/exclude din concurs materialele care nu respectă cerințele concursului.

Înscrierea în concurs se face prin postarea în pagina de eveniment Facebook, mai sus indicată, a unei fotografii. La postare fiecare fotografie trebuie să conțină: Titlul fotografiei, numele autorului și localitatea unde locuiește acesta. Prin înscrierea în concurs, participanții își exprimă acordul implicit ca fotografiile lor să poată fi făcute publice și utilizate de către organizatorii concursului. Se vor acorda 3 premii. Desemnarea câștigătorilor se va face în funcție de numărul de like-uri pe care îl are fiecare fotografie în parte. În caz de egalitate, departajarea se va face în funcție de numărul de comentarii, fiind câștigători cei cu mai multe like-uri și comentarii. Votul se contorizează dacă este acordat postării de pe pagina de eveniment consacrată concursului, nu pe alte pagini, voturile luate în considerare fiind cele acordate până în 26 Noiembrie 2021, ora 12:00 PM. Fotografiile trimise după această dată și oră nu vor fi luate în considerare.

Participanții vor transmite în privat: numele și prenumele, vârsta, localitatea, numărul de telefon și adresa). Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda se obligă să respecte prevederile Regulamentului U.E. nr.679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Temeiul juridic al prelucrării datelor dvs. cu caracter personal îl reprezintă dispozițiile art. 6 alin. 1 lit. c și art. 7 din Regulamentul EU 2016/679 (GDPR). De asemnenea, organizatorii se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale colectate pe parcursul desfășurării Concursului (numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, vârsta și localitatea participantului) și să le utilizeze conform legislației în vigoare doar în scopul pentru care au fost acordate. Datele vor fi stocate pe perioada realizării scopului pentru care au fost colectate și/sau pentru respectarea dispozițiilor legale în vigoare la data colectării. Numele, prenumele, vârsta și localitatea participanților vor fi făcute publice la anunțarea câștigătorilor. Organizatorii vor avea dreptul, după terminarea concursului, să realizeze opere derivate ale operei fotografice prin includerea în opere audiovizuale/multimedia şi/sau prin includerea în colaje alături de text şi alte categorii de opere în scopul exclusiv al publicității și promovării activității Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda.

Concursul nu este sponsorizat, susținut sau administrat de, sau în asociație cu Facebook. Participanții la acest concurs înțeleg că informațiile furnizate de către ei în cadrul concursului sunt destinate Organizatorului și nu sunt adresate către Facebook. Informațiile pe care participanții le furnizează vor fi utilizate doar de Organizator, în condițiile prezentului Regulament.

Pentru obținerea de informații suplimentare, participanții pot scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda https://www.facebook.com/biblioteca.turda/ sau la numărul de telefon 0264-31-38-37.

Anunțul câștigătorilor va avea loc Luni, 29 Noiembrie 2021, atât pe pagina evenimentului, cât și pe pagina Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, pe site-ul instituției și în comunicate trimise presei.

 

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

https://www.facebook.com/biblioteca.turda/

Tel: 0264.31.38.37, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It