19
Vi, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ca și alte instituții și obiective turistice, Salina Turda are un program special de sărbători.

Cei care și-au propus să viziteze în finalul anului 2021 sau începutul lui 2022 perla turismului turdean, trebuie să știe că vineri, 31 decembrie, programul de vizitare este între ora 9 și 13, cu ultima intrare la ora 12.

În prima zi a anului obiectivul turistic este închis, însă din 2 ianuarie 2022, Salina Turda revine la programul normal, între 9 și 17, cu ultima intrare la ora 16.

Cei tentați să facă o vizită trebuie pot să afle că spectaolul feeric pe care Salina Turda îl oferă fiecărui vizitator în parte este de fapt o creație care are 12,4 milioane de ani.

Salina Turda este spațiul în care, atunci când pășești ai impresia că ai pătruns într-o veritabilă catedrală de sare închinată eternității! Deși desăvârșirea ei a durat milioane de ani, locul din inima Transilvaniei este unul în care, în mod unic, vechiul și noul se îmbină cu măiestrie!

O vizită în Salina Turda reprezintă oportunitatea ideală a unei eliberări pentru minte, un moment de relaxare și o ocazie unică de a te întoarce în timp!

Pin It