30
Ma, Apr
2 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageAcorduri de jazz au răsunat duminică în Salina Turda. Un extraordinar concert a fost organizat cu ocazia festivalului internaţional de jazz „Transilvania Jazz Festival”, desfășurat la Cluj-Napoca. Organizatorii au

fost foarte impresionați de Salina de la Turda, astfel încăt au programat o reprezentație și în anfiteatrul aflat la aproximativ 100 de metri sub pământ. Vedeta concertului a fost cântăreaţa şi saxofonista de origine portoricană Shekinah Rodz. Alături de ea, au încântat publicul numeros din salină, Olivier Gatto la contrabass, Thomas Bercy la pian și Mickael Chevalier la trompetă. Publicul a răsplătit cu ropote de aplauze reprezentația artiștilor. Acustica impresionantă din salină, au făcut ca acordurile de jazz să fie auzite și de turiștii Thumbnail imagecare se aflau în bărcile de pe lacul sărat al minei Terezia.

Organizatorii acestui concert din adâncuri au fost Asociaţia Culturală „Cetatea Albă” în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda şi Salina Turda, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca şi Visit Cluj. După spectacol toată lumea a afirmat că un astfel de concert mai trebuie organizat și în viitor.

Pin It