26
Vi, Apr
2 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

salina-2Asociația pentru Dezvoltarea Turismului ASTUR  susținută de către Autoritatea Națională pentru Turism din România și Ministerul Turismului din Israel desfășoară acțiuni punctuale pentru creșterea numărului de turiști care să profite de obiectivele turistice din România. În cadrul acestor acțiuni astăzi, 20.11.2014, a avut loc un study tour la Salina Turda pentru un grup de  personalități din conducerea unor sindicate din Israel și a unor importante agenții de turism.

Prin aceasta se dorește includerea Salinei Turda în pachetele turistice oferite membrilor unor importante sindicate din Israel, care datorită curselor Wizz Air pe relația Tel Aviv – Cluj Napoca, pot vizita mult mai ușor zona noastră  și, începând cu 2015, pot accesa aceste pachete turistice care se adresează celor peste 450.000 de israelieni născuți în România și celor 287.000 de israelieni născuți în Ungaria. Alături de partea turistică, Salina Turda va fi și un potențial colaborator cu agențiile din Israel pentru turismul medical și evenimentele cu temă medicală pe care le vor organiza în zona noastră.

La ieșirea din Salină, membrii grupului din Israel, care au văzut multe obiective turistice interesante, au menționat Salina Turda ca fiind cel mai impresionant loc subteran vizitat până acum și au promis că vor reveni în sezonul 2015 cu grupuri organizate de turiști.

Pin It