26
Vi, Apr
1 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

bazin-inchis-august-1S.C.Turda Salina Durgau S.A., în calitate de  administrator al Bazinului de Înot Didactic Turda , aduce la cunoștinta toturor cetățenilor , în special turdenilor , faptul că  s-au finalizat  lucrările de remediere, optimizare și mentenanță al obiectivului Bazin de Înot Didactic Turda.

Astfel, Consiliul de Administratie  al Societătii  anuntă  oficial DESCHIDEREA Bazinului de Inot Didactic Turda , in data de   05.12.2014 ,  cu ocazia zilei de Mos Nicolae si totodată anuntă  că s-a aprobat  ca intrarea sa fie   liberă (GRATIS) în  prima zi de deschidere al bazinului ( VINERI – 05.12.2014) , pentru toți copiii ( cu vârsta cuprinsă între 3 si 18 ani ) , care o să facă dovada vârstei prin  prezentarea carnetului de elev sau al cărtii de identitate . Copiii cu vârsta de pănă la 14 ani trebuie să fie însoțiti de către un adult , asa cum prevede Regulamentul de functionare si administrare al Bazinului de Înot Didactic Turda .

Ne cerem scuze pentru eventualele disfunctionalităti produse clientilor bazinului , pe toată perioada în care acesta nu a fost functional .

Vă așteptăm cu drag , la o bălăceală de Moș Nicolae , într-un bazin executat  la standarde europene , optimizat ,  modernizat , precum  și igienizat conform normelor de igiena in vigoare .

 

Conducerea societății – prin Director general,

Simona Maria Baciu

Pin It