29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageTenismanul turdean veteran, Petre Santeiu, a câștigat din nou Campionatele Naționale Individuale pentru Seniori ale României, desfășurate în acest an la Bacău, cu începere din 30 iunie și până în 5 iulie. Ediția 2014 a fost găzduită de arena Sport Club Bacău, competiția fiind considerată de gradul III ITF. Tenismenul turdean s-a întors de la această competiție cu două medalii de aur, câștigând competiția atât la simplu masculi p+60 cât și la dublu masculin +60, unde a făcut pereche, de această dată cu Constantin Hulpe

La simplu seniori + 60, Petre Santeiu a obținut următoarele rezultate în drumul spre cucerirea trofeului: Petre Santeiu – Mihai Sîrbu 6-0 6-0, Petre Santeiu - Ștefan Popescu (ocupantul locului 3 în final)3-6 6-2 6-3 și, în fine, în finală, Petre Santeiu – Ion Chirvasuta 6-1 7-5.
La categoria dublu-bărbați + 60 s-a înțeles foarte bine cu partenerul său, Constantin Hulpe, reușind să obțină următoarele rezultate în întâlnirile din drumul spre trofeu: Santeiu/Hulpe – Popescu V./Szakacs 6-2 6-0, Santeiu/Hulpe – Chirvasuta/Popescu S. 1-6 6-1 6-2 și, în fine, în finală Santeiu îl întâlnește pe fostul său partener, alături de care joacă de obicei, Aurel Pârjol, Santeiu/Hulpe – Ilie Valeriu/Pârjol 6-4 6-3.Thumbnail image
"Deși a fost o competiție mai grea decât ediția de anul trecut, am reușit să iau locul I atât la simplu cât și la dublu. Organizatorii ne-au pus la dispoziție condiții bune de joc, vreau să mulțumesc Companiei de Apă Arieș, domnului Matei Cristian, pentru că am fost sponsorizat de ei la această competiție. Mâine dimineață (n.a. duminică, 6 iulie) la ora 7 plec la Campionatele Europene de la Sofia, unde sper să mă comport destul de bine", ne-a declarat profesorul Santeiu, în puținele ore pe care le-a petrecut acasă, între deplasări.
Petre Santeiu ne-a mărturisit că se află în formă, se simte foarte bine pe terenul de tenis, iar după europenele de la Sofia plănuiește participarea la alte turnee din țară și internaționale. "Dacă voi mai fi ajutat de vreun sponsor, voi participa la mai multe", a promis campionul turdean.
Îi urăm mult succes, sThumbnail imagedă ducă numele orașului nostru cât mai departe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh