28
Joi, Mar
22 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Tânărul sportiv turdean Alin Adrian Crișan a fost selecționat în lotul național de box la categoria juniori. Sportivul antrenat de inimosul profesor-antrenor Florin Bordi a participat, în perioada 7-10 februarie 2018, la Brăila, unde s-au organizat meciuri de selecție în vederea formării Lotului Național de Juniori.

Antrenorul Florin Bordi ne-a declarat că Alin Crișan, legitimat la C.S. „Florin Bordi” Box Turda a fost ales dintr-un total de peste 60 de tineri pugiliști născuți în anii 2002 și 2003, veniți din întreaga țară, la trialul organizat de Federația Română de Box, sub supervizarea reputatului antrenor de box, George Pertea.

Aflat acum la categoria 50 kg, Alin Crișan a fost selecționat în Lotul Naţional de Juniori, după ce în trecut el a reușit aceeași performanță pe când evolua la Cadeți, el devenind vicecampion național la acea categorie de vârstă. Anul trecut, turdeanul Alin Crișan a avut o evoluție foarte bună la Campionatul European de Box pentru Cadeți. Antrenorul Florin Bordi ne-a declarat că are mare încredere în elevul său, care va reprezenta România, și implicit Turda șu județul Cluj,  la Campionatele Europene de Box pentru Juniori cât şi la Campionatul Mondial. „Am demonstrat, încă o dată, că suntem un club serios, care facem performanță, în ciuda problemelor financiare și a condițiilor vitrege în care ne desfășurăm activitatea. Poate cineva va observa asta și va investi în noi. Le mulţumesc celor care ne-au sprijinit în ultimii ani”, ne-a transmis antrenorul Florin Bordi, aflat încă la Brăila, împreună cu elevul său.

Îi felicităm pe amândoi, antrenor și sportiv, și le dorim multe succese în continuare!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh