23
Ma, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Campioana  ligii a IV-a, din județul  Cluj, la finalul ediției de campionat 2017 - 2018, a fost Asociația Club Sportiv Sticla Arieșul Turda. ,,Sticlarii,, turdeni au avut o linie de clasament de invidiat si  greu de egalat. In cele 30 de etape disputate, elevii lui Artur Podar, au obținut 27 de victorii, în 3 jocuri au remizat, iar la capitolul înfrângeri nu au contabilizat nimic, totalizând 84 de puncte cu un + de 39, la adevăr. La zestrea celor 175 de goluri marcate de-a lungul sezonului și-au adus o contribuție majoră: Flaviu Chișu (31 de goluri), Florin Dan (27), Ștefan Silaghi (25), Lucian Mărie (14), Adrian David (11), Marius Ionescu  și Gheorghiță Lăcătuș câte (8

Primul examen pentru gruparea de pe Arieș, a fost dubla din meciurile de baraj împotriva celor de la Unirea Mirșid, campioana județului Sălaj, în fața cărei s-a impus cu scorul general 10 - 2.

            Frământările conducerii administrative a echipei turdene, au început după dubla din jocurile de baraj, când a ,,făcut marcaj,, mai multor tehnicieni, care ar urma sa fie numiți la conducerea tehnică a nou promovatei în liga a 3-a.S-a zvonit că antrenor principal ar putea fi Gică Barbu, ba Adrian Matei. Până la urmă nici unul dintre cei doi nu au ajuns pe banca tehnică a echipei turdene. Conducerea administrativă a purtat discuții cu turdeanul Stelian Gherman (în dreapta fotografiei), care va ocupa funcția de director tehnic, iar antrenor principal va fi Costică Olariu, iar antrenor secund a fost numit prof. Artur Podar.  

            Acum că problema băncii tehnice este rezolvată, mai rămâne ca în zilele următoare să se completeze lotul de jucători pentru noua ediție de campionat și să se stabilească programul jocurilor de verificare. De urmărit este faptul, câți jucători din lotul care a promovat se  numără printre cei care vor evolua în liga a 3-a.   

            Primul antrenament sub bagheta lui Costică Olariu a fost luni 9 iulie de la ora 17.      

  

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh