19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de handbal fanion a orașului Turda, Potaissa, joacă azi, de la ora 17:30, prima partidă din PLAY-OFF-ul Ligii Naţionale de handbal masculin „Liga Zimbrilor”, sezon 2018-2019. Turdenii noștri vor întâlni acasă, la Sala Gheorghe clasament handbal liga zimbrilor Bariţiu, formația Steaua București.

Partida va fi transmisă în direct pe TVR HD.

Echipa turdeană pleacă în Play Off de pe poziția a doua, după ce a terminat sezonul regulat pe poziția secundă, ceea ce i-a adus un bonus de 4 puncte, fiind depășită doar de CS Dinamo București, care are, deja, 5 puncte, câștigate ca bonus prin situarea pe prima poziție a clasmentului la finalul sezonului regulat.

Conducerea Potaissa Turda a stabilit cel mai îndrăzneț obiectiv, pentru handbaliștii turdeni, câștigarea trofeului pus în joc, motiv pentru care, fiecare partidă disputată în Play Off, trebuie tratată cu maximă dedicare de întreaga echipă și întreg staff-ul. La partida de azi, turdenii vor beneficia de aportul celui de-al optulea jucător, inimoasa galerie turdeană, care va însufleți întreaga asistență, ca la fiecare partidă disputată acasă de jucătorii noștri.

Succes Potaissa! Turda vrea titlul!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh