29
Vi, Mai
55 New Articles

Sport/Timp liber
Typography

Formația MILLENIUM DANCE, a Clubului Copiilor din Turda, a obținut Locul 1 la Campionatul Național de Majorete la Cluj-Napoca. Elevele antrenate de prof. Felicia Burean au cucerit medaliile de aur la millenium dance turdaPerformance Cheer, categoria de vârstă Cadete.

Asociația de Majorete din România a organizat în 12 mai cea de-a XII-a ediție a Campionatului Național de Majorete la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian.

Participanți din aproximativ 10 județe, 16 orașe, cu 55 de echipe și nu mai puțin de 80 de momente artistice și-au disputat întâietatea la cele cinci secțiuni din concurs: Majorete Tradiționale cu Pom-poni, Cheerleading, Majorete Show Dance si Performance Cheer.

Felicitări fetelor care ne-au reprezentat cu cinste într-o competiție de asemenea anvergură, însumând nu mai puțin de 900 majorete din orașe ca București, Cluj-Napoca, Ploiești, Alexandria, Bistrița-Năsăud, Focșani, Câmpia Turzii, Gherla, Panciu sau Râșnov.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh