16
Ma, Apr
14 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Camera de Sus Turda, în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda, a organizat sâmbătă, 18 mai 2019, Crosul umanitar  „Alergăm pentru cei care NU pot alerga”, ediția a 3-a.cros umanitar turda

 Peste 340 de persoane au alergat pe traseul din centrul municipiului Turda, în cele 5 probe ale evenimentului: junior 7-10 ani, junior 11-15 ani, main, senior (+50 ani) și walk.

 Evenimentul a avut ca scop susținerea copiilor cu dizabilități din cadrul Centrului de recuperare psiho-neuro-motorie pentru copii cu handicapSfIrina”, Turda și a sportivilor cu dizabilități din cadrul Clubului Sportiv al Persoanelor cu Handicap Locomotor „Oameni pentru Oameni” Turda.

 Banii adunați în urma crosului umanitar, proveniți din taxele de participare și sponsorizări, vor contribui la amenajarea unui traseu terapeutic multisenzorial lângă clădirea centrului Sf. Irina, la lucrări de reparații și reamenajare a parcului pentru copiii cu dizabilități din curtea centrului Sf. Irina și vor acoperi bugetul necesar pentru ca sportivii clubului Oameni pentru Oameni să poată participa la concursurile naționale destinate persoanelor cu handicap în acest an.

Organizatorii mulțumesc tuturor participanților, partenerilor și sponsorilor care s-au implicat în acest proiect și în susținerea persoanelor cu dizabilități din municipiul Turda: Primăria Municipiului Turda, ASA Consolis, Deltamed, Holcim, Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Școala de Conducere Auto Pegasus Team, Dental Care, GP Instal – Romstal România, Filip Dent Implant, Edo Garage, Patiseria Rusalca, Cumulserv, Spartan Gym Fit, Pizzeria Alegria, Transilvania Impact, Domeniul Public Turda, Centrul Rațiu pentru Democrație, Centrul Sfânta Irina Turda, Asociația Oameni pentru Oameni Turda.

 

Felicitări speciale și pentru câștigătorii probelor, enumerați mai jos:

 

  1. Traseu Junior 7/10 Fete

 Locul 1 Martin Selena

 Locul 2 Greta Ilincă

 Locul 3 Balahură Celia

 

  1. Traseu Junior 7/10 Băieți

Locul 1 Aranias Sebastian

Locul 2 Pleș Florin

Locul 3 Gherasim Abel

 

  1. Traseu Junior 11/15 Fete

Locul 1 Ionescu Adriana

Locul 2 Russo Alexandra

Locul 3 Sava Maria

 

  1. Traseu Junior 11/15 Băieți

Locul 1 Berki Eduard

Locul 2 Hudrea Paul

Locul 3 Marcovici Mario

 

  1. Senior Femei

Locul 1 Șuteu Monica 

Locul 2 Grigore Elena

 

  1. Senior Bărbați

Locul 1 Leoca Șerban

Locul 2 Tiplea Sorin

Locul 3 Szasz Imre Csaba

 

  1. Adult Main Femei

Locul 1 Ionela Dobriță

Locul 2 Mureșan Elena

Locul 3 Timiș Evelina

 

  1. Adult Main Bărbați

Locul 1 Timiș Gelu

Locul 2 Savu Alexandru

Locul 3 Mureșan Raul

 

Mai multe fotografii puteți viziona aici:  https://www.facebook.com/pg/cameradesus/photos/?tab=album&album_id=1116213075251967

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh