19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consilierii locali turdeni au luat în dezbatere azi, în cadrul ședinței de îndată convocată de primarul Cristian Matei, proiectul de hotărâre cu privire la asocierea Municipiului Turda cu Asociația „Club Sportiv asociatia club volei cristina pirvVolei CRISTINA PÎRV” precum și aprobarea cotizației lunare către Asociație. Proiectul a fost elaborat, așa cum promisese la conferința de presă de vineri, de la reunirea lotului echipei de handbal, Potaissa Turda, de primarului municipiului Turda, Cristian Matei.

Consilierii au aprobat asocierea, modificarea Actului Constitutiv al Asociației „Club Sportiv Volei CRISTINA PÎRV”, statutul modificat și actualizat al Asociației. Consilierii locali au aprobat, totodată, și o contribuție financiară lunară din partea Municipiului Turda către Asociația „Club Sportiv Volei CRISTINA PÎRV”, în sumă de 25.000 lei, din bugetul local al Municipiului Turda care va fi rectificat în acest sens.

Au fost numiți, ca reprezentanți din partea Municipiului Turda, în Adunarea Generala a Asociației, Ioana Cristina Roman-Crișan, care va vota în cadrul Adunării Generale a Asociației în baza mandatului expres primit din partea Consiliului Local. Ea a și fost împuternicită de Consiliul local Turda să semneze din partea acestui for legislativ Actul Constitutiv modificat și actualizat al Asociației și Statutul modificat și actualizat al Asociației.

Totodată a fost numit în Consiliul Director al Asociației doi reprezentanți, în persoana consilierului local PSD, Paul Năstase, și consilierul local ALDE, Marius Adrian Sărmășan.

În hotărârea luată de Consiliul local se mai precizează: „Contribuția se efectuează pentru activitatea sportivă cuprinsă în calendarele competiționale ale echipelor de volei ale Asociației „Club Sportiv Volei CRISTINA PÎRV”, în conformitate cu calendarul Federației Române de Volei și a Asociației Județene de Volei Cluj, din turul ediției competiționale 2019-2020. Municipiul Turda va efectua plățile pentru contribuția financiară în tranșe, în limita bugetului disponibil și a disponibilului în cont la data solicitării de plată din partea Asociației.

---------------------------------------

Asociația ”Club Sportiv Volei CRISTINA PÎRV” este o persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ, neguvernamentala, apolitica și independenta, constituita ca structura sportiva în ramura de sport fotbal, în temeiul legii 69/2000 și a OG 26/2000 cu privire la asociații și fundații.

Scopul principal al asociației, așa cum apare acesta stabilit în actul constitutiv îl reprezintă organizarea și administrarea desfășurarea și îndrumarea activității de volei a clubului, respective selecționarea, inițierea și pregătirea de sportive în aceste domenii, participarea la competițiile sportive interne și internaționale și alte activități conexe acestora, sub coordonarea directa a Federației Romane de Volei, la toate categoriile de vârstă.

Prin acest proiect de hotărâre se dorește finanțarea unei noi structuri sportive locale, constituită ca structură nonprofit și care participa la competiții locale și naționale organizate sub egida Federației Romane de Volei,

Descoperirea, selecția, inițierea și pregătirea practicării voleiului în Turda este un scop deja inițiat, având în vedere evoluția talentelor descoperite deja la nivelul școlilor gimnaziale din orașul nostru.

Contractul de asociere dintre Asociația Club Sportiv Volei CRISTINA PÎRV și Municipiul Turda are ca obiective principale: promovarea talentelor descoperite, îmbunătățirea pregătirii sportive a tuturor celor care doresc practicarea acestui sport, prin participarea în competiții internaționale alături de sportivi de valoare, popularizarea voleiului ca disciplină sportivă și recreativă în rândul turdenilor, precum și a imaginii Municipiului Turda, în plan național și nu numai.

-----------

Paginile de Faceboo ale Cristinei Pîrv, cea mai mare jucătoare de volei din istoria României:

https://www.facebook.com/pirv11oficial/

https://www.facebook.com/cpirv

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh