19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ediția din acest an a Campionatului Național de Mini-Rugby, a fost cea mai grea de până acum, deoarece au fost în total 5 turnee în locații diferite din țară: Constanta, Brașov/Cristian, Cluj, Bârlad, București. rugby R.C. Șoimii Turda a participat la toate cele 5 etape(turnee) la categoria U 10, iar la final a obținut locul 4 pe țară din 14 echipe participante.

Șoimii Câmpia Turzii a participat la categoria U 8 și a terminat pe locul 7 iar la categoria U 10 a terminat pe locul 8.

La finalul acestei ediții de campionat, antrenorul echipelor de rugby de la Șoimii Turda și Șoimii Câmpia Turzii, Valentin Fetița, a ținut să mulțumească celor implicați: „În primul rând vreau să felicit sportivii celor două cluburi care au participat în acest an la  circuitul național. Pe tot parcursul campionatului au progresat, de la o etapă la alta,  s-au dăruit și s-au sacrificat pentru a obține cele mai bune rezultate, iar la final, pentru mine personal, ei au fost campionii. Cu această ocazie mulțumesc și partenerilor celor două cluburi și anume: Consiliul Județean Cluj, Primăria Turda, Primăria Câmpia Turzii, Compania de Apa Arieș, Fundația Prison Fellowship Romania, Urcan Srl, S.C Doors SRL Turda, Asociația Castel Banffy Luncani, Complex Turistic „La Broscuța”, părinților pentru sacrificiile făcute și susținerea acordată, pentru a putea participa copii la aceste turnee, destul de costisitoare din punct de vedere financiar, dar nu în ultimul rând colegului meu Cosmin Oltean pentru pasiunea de care da dovadă și implicarea maximă în activitatea rugbistică, atât la Câmpia Turzii cât și la Turda”, transmite Valentin Fetița, antrenorul acestor echipe. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh