18
Joi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportiva turdeană Beatrice Moldovan (15 ani, 70 de kg) s-a întors cu un rezultat excelent de la Campionatul Național de Box Feminin desfășurat în perioada 15-21 septembrie, la Complexul Sportiv „Marea box medalie argintNeagră" din Eforie Nord.

La evenimentul sportiv au participat 172 de sportiv de la nu mai puțin de 48 de cluburi.

Sportiva noastră, medaliată cu bronz la Campionatul European din acest an la Galați, a boxat la junioare,

 categoria 70 de kg.

Antrenorul Beatricei Moldovan (foto stânga), Florin Bord, consideră că elevei sale i s-a  furat titlul de campioană națională pe care îl merita după finală. Florin Bordi susține  arbitrajul a fost părtinitor favorizând sportiva tulceancă, declarată câștigătoare în detrimentul turdencei noastre.

Să nu uităm că această fată este medaliată cu bronz la Campionatul European, performanță care nu a mai fost obținută la Turda până în momentul de față. Dar antrenorii de la lotul național au văzut și ei că merita titlul și o susțin în continuare, considerând-o pe Beatrice Moldovan o sportivă de perspectivă. Le mulțumesc doamnei Gianina Matei, medicilor Vasile Grumaz și Flaviu Cucerzan, viceprimarului Lucian Nemeș, primarului Cristian Matei și Companiei de Apă Arieș, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat”, ne-a declarat inimosul antrenor de box, Florin Bordi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh