29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Extraordinara sportivă care este karateka turdeană, Maria Simina Morar, domină, în continuare, competiția internă și nu numai, la categoria sa, la karate WUKT.karate

De patru ori campioană europeană în 2018 și multiplă campioană mondială, turdeanca noastră a reușit să-și apere toate cele 4 titluri, cucerite și anul trecut, la Cupa României, competiție a cărei ediție din 2019 a avut loc în acest sfârșit de săptămână, 27-29 septembrie, la Râmnicu Vâlcea (jud. Vâlcea).

Maria Morar a cucerit aurul la toate probele în care a concurat, redevenind, astfel, deținătoare a Cupei României la kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite rotativ, la categoria sa. Felicitări campioanei noastre, legitimată la Clubul Politehnica din Cluj-Napoca, și antrenoarei sale, sensei Kerekes Eva-Eniko, și tuturor celor care o susțin în viața sportivă și nu numai.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh